Behandlinger og Priser

Klik på behandlingen for at læse mere

Reiki Healing - 60 min.

500 kr.
Inkl. moms

I løbet af en healing-session hos mig, vil du træde ind i en verden af dyb afslapning og indre forvandling. Jeg arbejder med energistrømmene i kroppen, der kan hjælpe med at fjerne blokeringer i din krop og dit sind. Disse blokeringer kan ofte være årsagen til fysiske eller følelsesmæssige ubalancer, og ved at fjerne dem, giver vi din krop mulighed for at genvinde sin naturlige helingskraft.

Under Reiki healingen vil du kunne føle en beroligende og varm energi omkring dig, der hjælper med at lindre stress og spændinger, som kan have hobet sig op over tid. Denne proces giver dig mulighed for at slippe gamle mønstre, bekymringer og belastninger, der har været en byrde for din velvære. 

Varighed: 60 minutter

Øreakupunktur - 60 min.

250 kr.
Inkl. moms

Auriculo-terapi, også kendt som øreakupunktur, er en effektiv metode hvor øret betragtes som et mikrosystem, der afspejler hele kroppens anatomi. Gennem nøje placerede akupunkturnåle på ørets overflade, kan jeg aktivere kroppens egne helbredende processer. 

Denne terapiform kan blandt andet være effektiv til at lindre smerter, reducere stress og angst, samt forbedre søvnkvaliteten. Listen over punkter man kan påvirke via øret er næsten uendelig, da både psyken og den fysiske krop er repræsenteret i ørets anatomi. 

Behandlingen foregår således, at vi starter med en kort samtale om dine problematikker og behov, hvorefter jeg placerer op til 5 tynde akupunkturnåle i hvert øre. Herefter kan du sidde eller ligge ned, afhængigt af dine præferencer, hvor du hviler og slapper af i 50 minutter med akupunkturnålene i ørene. Den samlede behandling varer ca. 1 time.

Nålene der bliver anvendt er professionelle akupunkturnåle, der er lavet af sterilt kirurgisk stål. akupunkturnålene er ultra tynde (0,2 mm) og skal kun 1-2 mm ind i huden.

Varighed: 60 minutter

Fjernhealing - 30 min.

250 kr.
Inkl. moms

I løbet af en fjernhealing-session med mig vil du træde ind i en verden af dyb indre forvandling og fornyet energi. Jeg arbejder med de flydende energistrømme, der strækker sig over afstande og kan hjælpe med at opløse blokeringer i din krop og dit sind. Disse blokeringer kan være årsagen til fysiske eller følelsesmæssige ubalancer, og ved at fjerne dem, åbner vi op for din krops naturlige helingspotentiale.

Under fjernhealingen vil du kunne opleve en beroligende og varm energi, der omfavner dig, selvom vi er adskilt. Denne energi arbejder for at lindre stress og spændinger, der kan have hobet sig op over tid, og giver dig mulighed for at give slip på gamle mønstre, bekymringer og belastninger, der har påvirket dit velbefindende.

Selvom vi ikke er fysisk til stede sammen, kan du stadig mærke en dyb forbindelse og en følelse af lettelse og frihed, når den blokerede energi begynder at flyde frit igen.

Varighed: 30 minutter

Tarotlæsning

150 kr.
Inkl. moms

Er du i en periode i dit liv hvor du mangler svar, eller har du brug for gode råd om din videre rejse i livet? - Så kan et tarotkortoplæg være et godt sted at starte. Tarotkortenes ærlighed og kraftfulde energier giver ofte svar på de valg, som synes svære at træffe. Tarotkorene kan kaste lys på en vej, som måske er svær at få øje på.

Når jeg laver en tarotlæsning, har jeg brug for et billede af dig, din fødselsdato og det spørgsmål du gerne vil have svar på.

Du modtager læsningen på mail, 1-2 hverdage herefter.

--------------------------------------------

Få lagt et årsoplæg

Tarot årsoplægget er ikke en forudsigelse af fremtiden, men en guidning opdelt i 12 måneder, hvor du får vejledning og fokusområder, som du kan lade dig guide af.
Bliv bevidst om de måneder, hvor du skal være særlig opmærksom på både dig selv og dine omgivelser.

Årsoplægget kan lægges hele året rundt, da det kan starte ved en vilkårlig måned.
Du modtager læsningen i en pdf fil på mail, efter 1-2 hverdage.

Pris for årsoplægget: 400 kr. Inkl. moms 

Husrensning

750 kr.
Inkl. moms

Er dit hus fyldt med tunge, gamle energier? Så er en husrensning løsningen for dig!
Ved en husrensning af dit hjem, træder jeg ind og frigør det fra de negative energier, der har samlet sig. Jeg anvender kraftfuld røgelse såsom hvid salvie og Palo Santo træ (Helligt træ) i et kraftfuldt ritual, som ikke kun fjerner de gamle energier, men også tilfører nyt liv og positivitet til dit hjem. 

Har du lige overtaget et hus eller en lejlighed, så kan det være en god idé at få renset hjemmet, så du ikke bliver påvirket af de tidligere beboeres energier. 

Varighed: 60-90 minutter

Gratis kørsel på Vestsjælland
Alle behandlinger udføres på Vestsjælland - Jeg medbringer alt, blandt andet; briks, tæppe, pude, mm.

Kontakt Marin Healing

Ring eller skriv til Marin Healing, så tager vi en uforpligtende samtale, om det jeg kan tilbyde dig. - Jeg udfører hjemmebehandlinger i Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune.