Om Anders Marin

Mit navn er Anders Marin - Hjerteligt velkommen til Marin Healing

Anders Marin
Anders Marin

Mit navn er Anders Marin, jeg er uddannet Reiki Healer og Auriculo-terapeut. 

Som Reiki-healer og Auriculo-terapeut er jeg passioneret og dedikeret til at hjælpe dig med at opnå balance og velvære, på både på det fysiske og følelsesmæssige plan.

Tak fordi du overvejer Marin Healing, som din professionelle alternative behandler. Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at opnå den balance og harmoni, du fortjener.


Rejsen fra tilfældighed til spiritualitet 

Jeg var i Tivoli sammen med min hustru, og vi stødte tilfældigt på en lille butik fyldt med glitrende krystaller og sten. På det tidspunkt havde jeg ingen bevidst forståelse for min spirituelle side, men alligevel blev jeg trukket mod butikken som en nysgerrig magnet. Jeg trådte ind og mine øjne vandrede over udvalget af sten og krystaller. Uden at tænke nærmere over det, tog jeg intuitivt en af stenene op i min hånd. Farverne og energien i butikken fascinerede mig øjeblikkeligt, og jeg besluttede, at jeg ville købe en sten. Problemet var, at jeg ikke kunne beslutte mig for hvilken. Jeg var på det tidspunkt, uvidende om ædelstenes spirituelle betydninger.

Efter et par minutters tøven kom jeg pludselig i tanke om, at jeg stadigvæk havde en sten i hånden, som jeg uden at tænke nærmere over det havde grebet. Jeg åbnede min håndflade og så, at stenen var en tigerøje. Det virkede som om, den talte til mig på en direkte, men samtidig diskret måde. Jeg besluttede mig for at købe den og puttede den derefter i min lomme. I løbet af dagen glemte jeg næsten helt stenen, den lå bare der i min lomme uden at kræve opmærksomhed.

Et par dage senere begyndte jeg dog at føle en stærk trang til at udforske den følelse, der havde overvældet mig, da jeg tog den lille sten op i butikken. Jeg gik online og søgte ivrigt efter information om spiritualitet, og det førte mig til en bog kaldet "Chakra Håndbogen," en oversættelse fra tysk skrevet af Bodo og Shalila. Jeg bestilte straks bogen, selvom jeg normalt ikke havde tradition for at læse så meget. Jeg var spændt på at se, om jeg kunne fastholde min koncentration og læse bogen til ende.

To dage senere ankom bogen, og jeg begyndte straks at fordybe mig i den. Jeg blev hurtigt opslugt af dens indhold og fandt mig selv læsende i den, hver gang jeg havde bare ti minutters fritid. Efter tre dage var jeg færdig med bogen og følte mig fyldt med inspiration. Selvom jeg ikke havde haft nogen tidligere viden om chakraer, virkede det som om, jeg genkendte det hele, som om jeg allerede vidste det dybt inde i mig.

Jeg begyndte at udforske mine egne energier og chakraer, og opdagede, hvordan ubalancerne i mine energier havde påvirket mig. Det blev klart, at jeg skulle begynde at arbejde på mig selv på en spirituel måde for at finde den indre ro, jeg ubevidst havde søgt siden barndommen. Det var her, jeg kom i tanke om den lille sten, jeg havde købt i Tivoli - tigerøjet. Nu forstod jeg, at stenen symboliserede min egen sjæl, der prøvede at lede mig på den rette vej og give mig den vilje og fokus, jeg havde brug for til at finde noget, jeg havde gemt væk i lang tid. Min rejse ind i mit eget Jeg og min forståelse af tilværelsen var kun lige begyndt.

I de følgende måneder erhvervede jeg flere bøger og læste dem med en brændende interesse. Jeg begyndte at meditere og følte en dyb forbindelse mellem mig selv og universet, en følelse, jeg var sikker på, at jeg havde oplevet i tidligere liv. Jeg følte mig mere og mere forbundet med mennesker omkring mig og kunne bedre forstå deres perspektiver. Hele min rejse føltes som om, jeg fulgte en tydelig sti, hvor min krop, sind og sjæl vidste præcis, hvor de skulle hen. Beslutningerne i mit liv blev mere intuitive og lettere at træffe.

På et tidspunkt i min rejse begyndte jeg at mærke en uforklarlig længsel, efter at bruge min spirituelle gnist til mere end blot at guide mig selv. Der var en uro i mig, som jeg ikke kunne beskrive med ord. Jeg besluttede at kontakte en lokal healer og clairvoyant, som tilfældigvis boede kun fem minutter fra mit hjem. Vi aftalte en healing-session og en samtale.

Denne healing og de efterfølgende samtaler gjorde det klart for mig, at jeg altid havde haft en healende kraft inde i mig, og at jeg i tidligere liv havde arbejdet med healing og energier på forskellige måder. Jeg tog beslutningen om at åbne min egen praksis og aktivt arbejde som healer. Min rejse ind i det spirituelle var blevet min skæbne, og jeg var klar til at tage de første skridt, til at hjælpe andre, med deres indre rejse.


Vidste du det om Marin Healing?

Hvad er Marin Healings kerneværdier?

I Marin Healing har jeg klare kerneværdier, der skaber en målrettet retning og fokus for virksomheden. De hjælper med at definere, hvad der er vigtigt, og hvad jeg med Marin healing stræber efter at opnå.

  1. Empati: Jeg forstår og værdsætter dybt mine klienters unikke behov og følelsesmæssige tilstande. Jeg stræber efter at skabe en støttende og omsorgsfuld atmosfære.

  2. Helhed: Jeg tror på healing på alle niveauer – fysisk, mental, emotionel og åndelig. Min tilgang er holistisk og sigter mod at skabe balance og harmoni.

  3. Åbenhed: Jeg stræber efter at fremme en åben og ikke-dømmende atmosfære, hvor mine klienter føler sig komfortable med, at dele deres erfaringer og udforske deres indre selv.

  4. Professionalisme: Jeg forpligter mig til høj faglig standard og integritet. Min praktik bygger på solid uddannelse, erfaring og etiske retningslinjer.

  5. Bæredygtighed: Jeg er dedikeret til bæredygtig healing, ikke kun for individet, men også for vores samfund og planet. Jeg stræber efter at efterlade en positiv indvirkning.

  6. Samarbejde: Jeg tror på at med partnerskaber, både med mine klienter og andre sundhedsprofessionelle, kan vi opnå dybere og mere varige resultater.

  7. Uddannelse og Opdatering: Jeg er forpligtet til kontinuerlig læring og opdatering af min viden og færdigheder. Dette sikrer, at jeg kan levere den bedst mulige service til mine klienter.

Hvilken symbolik har logoet?

Marin Healing logoet er en sammensmeltning af tulipaner og lotusblomster. Den valgte farvepalette, bestående af grøn, rød og lilla, er ikke helt tilfældig, men bærer en betydning i form af chakraerne.

Farverne er udvalgt for at symbolisere specifikke chakraer og deres tilknyttede energier. Den grønne farve repræsenterer hjerte-chakraet, der er centreret omkring kærlighed og harmoni. Rød symboliserer rod-chakraet, der styrker forbindelsen til jorden og den grundlæggende eksistens. Den lilla farve associerer sig med krone-chakraet, der repræsenterer åndelighed og bevidsthed.

Dermed symboliserer logoet tilsammen forskellige aspekter af det menneskelige, herunder kærlighed, jordforbindelse og åndelighed.

Kontakt Marin Healing

Ring eller skriv til Marin Healing, så tager vi en uforpligtende samtale, om det jeg kan tilbyde dig. - Jeg udfører hjemmebehandlinger i Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune.