Hvad er Reiki Healing?

2023-09-18

Er du på udkig efter en naturlig måde at lindre stress, reducere smerte og skabe indre ro? Så kan Reiki kan være svaret for dig.

Hvad er Reiki?

Reiki er en gammel japansk healing metode, der fokuserer på at harmonisere kroppens energifelter og fremme helbredelse på fysiske, mentale og følelsesmæssige niveauer. Det er en blid tilgang, hvor en Reiki-udøver bruger lette berøringer eller håndpositioner over din krop, for at kanalisere universel livsenergi og hjælpe dig med at genoprette din naturlige balance.

Ordet Reiki består af to japanske ord: Rei, der betyder ånd eller universel, og Ki, der betyder livsenergi eller livskraft. Således oversættes Reiki ofte til: universel livsenergi. 


Den universelle livsenergi er en grundlæggende kraft, der eksisterer overalt i universet og gennemstrømmer alt levende. Det er en kilde til liv og vitalitet, og det er denne energi, Reiki-udøvere kan kanalisere og bruge, til at hjælpe med at genoprette og balancere den indre energi i en person.

Den universelle livsenergi kan blive blokeret eller komme i ubalance, på grund af fysiske, mentale eller følelsesmæssige udfordringer. Disse blokeringer kan føre til sygdom, ubehag og følelsesmæssig ubalance. Reiki-udøvere fungerer som kanaler eller broer for denne energi, ved at placere deres hænder let på eller over en persons krop, hvilket tillader den universelle energi, at strømme ind i den modtagende person og genoprette energimæssig balance.

Fordele ved Reiki healing

Der kan være mange grunde til at mordtage Reiki healing, Reiki er ikke nogen ny healing metode og derfor er der mange der har prøvet Reikis virkning. 

Jeg følte mig helt afslappet, i både krop og sind, imens jeg kunne mærke den varme energi sprede sig i kroppen. 

Stress og angst er udbredte udfordringer i vores moderne liv, og Reiki kan være en værdifuld, for at tackle disse udforinger. Gennem lette berøringer og energikanalisering, kan Reiki hjælpe dig med at reducere stress, fremme afslapning og øge din følelse af indre ro og velvære.

Fysiske smerter og ubehag kan også mindskes ved hjælp af Reiki-sessioner. Mange personer har fortalt om lindring af deres smerter, efter at have prøvet Reiki healing.

Reiki påvirker ikke kun kroppen, men også sindet. Det kan bidrage til at forbedre din mentale klarhed, hvilket er særlig gavnligt, når du står over for udfordrende opgaver eller beslutninger.

Følelsesmæssig balance er en anden værdifuld fordel ved Reiki. Det kan støtte dig i at håndtere følelsesmæssige udfordringer og skabe indre harmoni, hvilket gør det lettere at håndtere livets op- og nedture.

Endelig fortæller mange der har prøvet Reiki healing, om en stigning i deres generelle følelse af velvære, efter Reiki-sessioner. Reiki healing kan hjælpe dig med at opnå en dybere forbindelse til din egen krop, sind og sjæl.

Er Reiki healing noget for dig?

Reiki healing har hjulpet mange mennesker med at finde lindring og forbedring på forskellige niveauer. Uanset om man er åben over for healing eller ej, er reiki ikke en erstatning for traditionel medicin, men kan betragtes som en supplerende praksis, for at fremme fysisk og mental sundhed.

Er du interesseret i at prøve Reiki healing? Så kontakt Marin Healing, og oplev på egen krop, hvad Reiki kan gøre for dig. 

Måske du også er interesseret i:

Har du nogensinde ønsket, at kunne kaste et blik ind i din underbevidsthed og afsløre de skjulte sandheder, der gemmer sig der? Penduler kan bruges, til at udforske det ukendte og hente værdifuld indsigt til vores videre rejse i livet.

Englekort er en fascinerende metode inden for spiritualitet, der ofte bruges som et redskab til at opnå indsigt, vejledning og healing fra engle og åndelige guider. Disse kort er smukt illustrerede og bærer symbolsk betydning, som kan tolkes for at få forståelse for livets udfordringer og finde vej til indre ro og selvudvikling. I dette blogindlæg...

Healing som en praksis har en lang og fascinerende historie, der kan spores tilbage til primitive civilisationer. Gennem århundreder har stammefolk og medicinmænd benyttet sig af urtemedicin, ritualer og bønner som midler til at lindre sygdom og lidelse. Disse tidlige healingpraksis var forankret i en dyb tro på åndelig indgriben og...

Chakraer er en vigtig del af det spirituelle og energetiske system i mange østlige filosofier, især i hinduisme og buddhisme. Disse energicentre, der løber langs rygsøjlen og gennem kroppen, spiller en central rolle i vores fysiske og åndelige velbefindende. Der er i alt syv primære chakraer i kroppen, hver med sin egen unikke funktion og...

Kontakt Marin Healing

Ring eller skriv til Marin Healing, så tager vi en uforpligtende samtale, om det jeg kan tilbyde dig. - Jeg udfører hjemmebehandlinger i Sorø, Slagelse, Kalundborg & Holbæk Kommune.